Populaarsed postitused

laupäev, 1. november 2014

Foodfest 2014

Täna sai käidud Toidumessil, mis on iga aasta olnud üks lemmikumaid messe, kuna saab head ja paremat proovida. Väga meeldib messi juures, et uusi ning põnevaid tooteid tutvustatakse ning saab end kurssi viia vajaliku infoga! Kui eelmine aasta sai rohkem erinevatelt brändidelt tasuta kaasa ka tooteid, siis see aasta oli seda oluliselt vähem, pigem pidi ostma tooteid. Sellegi poolest oli mess väärt külastamist ja jään ootama järgmise aasta toidumessi :)

Mõned tooted, mis minuga koju tulid on pildil!


Lähemalt tutvustan mõnda toodet, mis tõesti on väga-väga head!


Üllatusin kõige rohkem astelpajumarmelaadi maitsest! Pole kunagi astelpaju marju fännanud vaatamata nende kõrgete vitamiinide sisaldusele. Marmelaad on kõrge c-vitamiini ning beetakaroteeni sisaldusega. Kui astelpaju marjad ise on hapud, siis marmelaad on vastupidiselt mõnusalt magus ning on hea süüa kas röstsaia, täistera küpsiste või miks ka mitte lusikaga otse purgist maiustades! :)

Samuti tutvusin huvitava ettevõttega Remedyway OÜ, mis pakub erinevaid tervisetooteid. Mina proovisin toortatraküpsiseid ja komme, mis olid super maitsega, ilma suhkruta ning gluteenivabad samuti. Küpsised on heaks vahepealaks ka neile, kes jälgivad figuuri. 

Kuna olen suur meesõber, armastan mett kasutada toitudes, tee ning kohvi sees, siis kõige rohkem huvitas mind nende tootevalikust erinevad meesegud marjadega. Ühe toote soetasin ka endale - mesi mets- ja aedmarjadega. Selles küll pole väga traditsioonilist mee maitset tunda, aga väga eriline maitseelamus siiski. Kindlasti hakkan kasutama seda mett hommikul pudru peale.

Uued Saarema siidised jogurtid on äärmiselt hea maitsega, eriti meeldis aprikoosi oma ning selle suussulav koostis, kus on ka sees aprikoosi moosi ning viljaliha tükke!

Lisaks huvitavatele maitsetele leidsin ühe väga laheda muffinivormi, mis jäi kohe silma! Vorm on silikoonist ning on sellepärast ka paremini kasutatav, kergemini saab muffinid välja vormist ja ei pea kasutama lisaks küpsetuspaberit!


Kuskil poodides pole veel näinud piparkoogitainast, siis Kodutunne müüs heategevuslikus boksis head piparkoogitainast! Lisaks said lapsed meisterdada juba valmistatud piparkookidele glasuurikaunistusi ning sai annetada ka saate tarvis! 

Kuna üks ost hõlmas ka piparkoogivorme, siis saab ilusti kohe vormis sisse pühitseda ning proovida Hagari piparkoogitaigent :)

Veel ühest põnevast ettevõtmisest!

 Eesti Ott - otse tootjalt tarbijale

Nimelt tegutseb selline ühendus talunike heaolu nimel, et talunikud saaksid oma töö eest õiglase tasu ja tabijad saaksid kvaliteetse, kohaliku, kõrge toiteväärtusega toidu. Ühendus tegutseb ilma vahendajatetea ja suhtlus on otse tootjalt tarbijale. 

Mulle väga meeldib selline viis ning hakkan kindlasti uurima, kas ka minu elukoha lähedal asub OTT. Ka Sina saad seda teha, vaadates www.eestiott.ee ja kui on tahtmist, siis võtta ühendust oma kodukandi OTT-ga. Miks mitte kasutada võimalust ja toetada kohalike talude arengut ja selle levikut! :)

Oli tore veeta paar tunnikest laupäeval Foodfest 2014-l ja hakkan nüüd usinalt katsetama muffinivormi, millesse armusin esimesest pilgust!! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar