Populaarsed postitused

neljapäev, 6. november 2014

Avokaado-banaani vaht

Siin on midagi avokaado armastajatele! Avokaado on super puuvili, mis sisaldab endas väga palju kasulikke rasvhappeid, vitamiine ja mineraale! Lisaks sellele on avokaados palju E-vitamiine, mis teevad pai Sinu nahale. Mulle meeldib kasutada avokaadot näiteks smuutides, salatites ning võileibade peal. Kuid siin on hoopis midagi muud, mis valmistasin, nimelt saab avokaadot kergelt püreestada ja tänu mahedale maitsele sobib kokku ka paljude teiste puuviljadega! Seega otsustasin miksida avokaadot banaaniga, kuna banaan on minu vaieldamatu lemmik puuvili, siis meeldib kasutada erinevates retseptides just banaani! 

Maitseid Kõigile
Vahu jaoks läheb vaja:
  • 200 ml vahukoor
  • 1 küps avokaado
  • 1 banaan
  • 2 spl kohupiima (näiteks ricottat)
PS! Kes soovib teha veel tervislikumat vahtu, võib kasutada vahukoore asemel rohkem kohupiima! Ja kes magusamat vahtu, see võib sulatada 100 g valget shokolaadi ja segada vahu sisse. Mina lisasin ka natukene valget shokolaadi, oli väga mõnus :)

Valmistamine:

Esimesena puhasta küps avokaado ning tee tükkideks. Püreesta avokaado esimesena ühes kausis. Teises kausis aja vahtu vahukoor, millele lisa kohupiim ja banaan. Seejärel lisa avokaadopüree segule ning sega kõik kokku kas blenderdades või segades. Antud kogus on umbes kahele. Peale võib raputada chia seemneid, goji marju, pähkleid või valge shokolaadi pallikesi.


Maitseid Kõigile


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar