Maitseid Kõigile |
- 450 g shokolaadi toorjuustukreem (Farmi)
- 200 g kakao kondenspiima (suhkruga)
- 3 muna
- 70 g röstitud purustatud maapähklid
- 12-13 digestive küpsist
- 50 g kookosõli
Esimesena purusta ühes kausis küpsised ning sega kokku kookosõliga (võid ka kasutada 50 g võid). Küpsisepuru läheb 22 cm lahtikäiva koogivormi põhja. Teiseks sega suures kausis toasoe toorjuustukreem, mille hulka lisa kondenspiim, munad ning viimasena purustatud maapähklid. Vala täidis põhjale ning küpseta 180 kraadises ahjus kuskil 30-45 minutit. Kui näed, et on küpsenud, võta välja ja enne serveerimist kindlasti hoia külmas vähemalt 4 h.
Kaunistasin kooki granaatõuna seemnetega ning värviliste glasuuridega!
PS! Parim on hoida kooki öö läbi külmas! :)
Maitseid Kõigile |
Maitseid Kõigile |
Maitseid Kõigile |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar