Maitseid Kõigile |
- 10 pakki tavalisi kandilisi küpsiseid (5 pakki vanilli maitselisi ja 5 pakki šhokolaadi maitselisi)
- 500 g hapukoort 20%
- 500 g valge shokolaadi ja vaarika maitselist ricotta kohupiimapastat
- 1 spl suhkur
- 1,5-2 tl vanillisuhkur
- piparmündilehti
- piparmündi ekstrakti või siirupit
- vaarikad
Kõigepealt keeda vesi ning tee valmis piparmündi tee (võid teha tavalisest teest kangema ehk et oleks tugev piparmündi maitse). Sinna juurde lisa piparmündi siirup või ekstrakt. Samal ajal kui tee tõmbab, valmista täidis. Täidise jaoks sega suurde kaussi hapukoor ning kohupiima pasta ja suhkrud. Mina lisasin veel vaarikad ka (külmutatud kujul vaarikad sulatasin eelnevalt ning lisasin täidisesse).
Võta üks suur ahjuplaat või kandik kuhu alla pane siis küpsetuspaber. Leota küpsist piparmündi tee sees ja lao ahjuplaadile ning kui üks kiht on laotud siis pane täidis ning jätka samamoodi kuni on 4 kihti küpsiseid (vaheldumisi vanilli ja šhokolaadi).
Kaunistuseks sulatasin ühe 200 g tumeda šhokolaadi ja teise 200 g valge šhokolaadi ning kasutasin värskeid piparmündi lehti ja vaarikaid.
Maitseid Kõigile |
Maitseid Kõigile |
Maitseid Kõigile |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar