Maitseid Kõigile |
- täistera tortilla pakk (pakis on 8 tortillat)
- 1 suurem tükk jahtutatud broilerifileed
- 400 g hakkliha
- punased kidney oad
- mais (väike purk)
- värske basiilik
- magus tšillikaste
- pineapple salsa medium
- ketšup (võib kasutada ka teravat)
- 200 g purk päikesekuivatatud tomatid
- mozzarella riivjuust või tavaline riivjuust (mina lisasin nii mozzarella kui ka eesti juustu ja lisaks veel parmesani natuke)
- kirsstomatid
- paprika
- sool
- faijta spice mix maitseaine
Valmistamine:
Prae hakkliha ning maitsesta soola ja faijta spice mixi maitseainega (mina panen 400 g hakklihale umbes pool pakki). Tükelda broilerifilee ja prae tükid läbi broilerimaitseaine ning soolaga. Samal ajal pane ahjuplaadile tortillad ning neile peale tükeldatud päikesekuivatatud tomatid, salsa, ketšup ning magus tšillikaste (aja ilusti kastmed omavahel laiali). Küpseta tortilla põhja koos kastmetega 180 kraadises ahjus kuskil 5-7 minutit.
Võta ahjust välja ning kui hakkliha on pruunistatud ja kana praetud siis hakka lisama tortillale vastavalt oma maitsele asju. Mina panin siis hakkliha, ube, maisi, basiilikut ning erinevaid juuste. Teisele maitsele panin kanatükid, maisi, kirsstomatid, basiiliku, paprika ja juustud. Kolmandale lisasin kõik koostisosad ja oli ikka väga hea!! :) Lisa 180 kraadisesse ahju kuskil 10 minutit, kui juust pealt ilusti sulanud ning kergelt krõbe - on valmis!
Tortilla põhi kastmetega enne ahju minemist |
Tortilla pitsa kanaga |
Hakklihaga tortilla pitsa otse ahjust |
Maitseid Kõigile |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar