Maitseid Kõigile |
- 1 baguette ehk keerusai
- umbes 50 g riivjuustu
- u 50-75 g pehmet võid
- peotäis hakitud peterselli
- 5 küüslauguküünt
Sega kõik toiduained omavahel kokku ning küüslauk riivi viimasena juurde. Sega uuesti korralikult läbi ning võib ka natuke oliiviõli lisada ja soola. Lase täidisel seista kuskil 15 minutit, et maitsed omavahel seguneks. Sellel ajal kui täidis seisab, lõika viilud sisse keerusaiale, aga lõika nii, et põhi jääks kinniseks.
Hakka noaga täidist lisama viilude vahele ning natuke ka peale. Lisa 180 kraadisesse ahju küpsetuspaberile või fooliumi sisse kuskil 15 minutiks. Sai on valmis, kui on pealt ilusti krõbe ning kuldne :)
Baguette enne ahju minemist |
Maitseid Kõigile |
Maitseid Kõigile |
Maitseid Kõigile |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar