Maitseid Kõigile |
Vaja läheb:
- 250 g nisujahu (võib ka pooleks teha mandlijahuga)
- 7 spl pruuni suhkrut (umbes 100 g )
- 1,5 spl küpsetuspulbrit
- 60 g võid
- 1 suurem muna
- u 2 dl piima
- purustatud maapähkleid
- 6 spl crunchy maapähklivõid (võib ka kasutada kreemjat maapähklivõid)
- näpuotsatäis soola
Valmistamine:
Sega omavahel kuivained: jahu, suhkur, sool, küpsetuspulber. Lisa maapähklivõi nende hulka ja sega läbi. Sulata või. Klopi muna vahtu ja lisa sulatatud või ning piim. Sega vedel segu kuivainete hulka. Lisa ka purustatud pähklid taina hulka ja sega läbi. Vajadusel, kui on liiga kuiv, võid lisada rohkem piima. Kuna tainas on suhteliselt kuiv, mitte vedel, siis võid kasutada ainult muffiniümbriseid ning jaota tainas ühtlaselt ära ja lisa eelsoojendatud ahju. Küpseta 200 kraadises ahjus umbes 20-25 minutit, kuni muffinid on ilusad kuldpruunid!
Peale tegin mina shokolaadikastme, milleks kasutasin 20 g kakaopulbrit, umbes 150 g tuhksuhrkut ja natuke keevat vett (2 spl). Sõelusin kakao ja tuhksuhkru kaussi ning lisasin vee ja segasin läbi.
Enne ahju minemist:
Maitseid Kõigile |
Maitseid Kõigile |
Maitseid Kõigile |
Maitseid Kõigile |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar