Maitseid Kõigile |
- kartuleid
- rapsiõli
- soola
Valmistamine:
Lõika kooritud kartulid umbes 5 mm paksusteks ribadeks, lõigatud kartulid pane külma vette. Kuumuta potis õli. Kuivata ja nõruta kartulid rätiku või salvrätikuga ära, see väldib hiljem potis pritsimist. Kui õli on potis piisavalt kuum ja muliseb, siis lisa kartulid sisse (õli peab nii palju olema, et katab ilusti kartulid ära ja need saavad tõusta pinnale). Hoia õlis ühte portsu kartuleid umbes 5 minutit tugeval kuumusel, tõsta välja ja nõruta. Raputa peale soola ja friikartulid on valmis söömiseks!
Kotletid:
- 600-700 g hakkliha
- 1 suurem muna
- sool
- pipar
- jahu
- soovi korral sibul
Valmistamine:
Sega ühes kausis hakkliha munaga ning lisa sool ja pipar. Võib lisada ka tükeldatud sibulat sisse. Moodusta jahus väiksed pätsikesed ja lisa kuumale pannile pruunistuma.
Serveeri friikartulid ja kotletid näiteks chilli kastmega! :)
Maitseid Kõigile |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar