Maitseid Kõigile |
- 250 g või rohkem täistera pennesid
- u 400 g kanafileed
- paar viilu talumehe peekonit
- u 50-100 g suitsu-keedusinki
- 250 ml 10% koort
- 1 karp murulaugu merevaiku
- 150 g riivitud juustu
- sool,pipar, õli
- maitseürdid (mina kasutan ürdiaia segu)
Pane pennede jaoks vesi keema ja keeda vastavalt pakendil olevale kirjale ning lisa ka veidi soola ja õli vette. Tükelda kanafilee ning prae kergelt läbi, maitsestades soola, pipra ja kanamaitseainega. Kui kana on juba enamjaolt praetud, lisa peekoni ribad ja singitükid ning prae koos nendega läbi. Kui penned on keenud, kurna ära ja sega penned kana ning singi hulka. Lisa pasta maitseaine ning ürte natuke, vala hulka koor ning merevaik ja sega läbi. Lase madalal kuumusel haududa, et maitsed saaksid sulanduda ja viimasena lisa peale riivjuust.
Serveeri kas kirsstomatite või aiast leiduvate maitsetaimedega, mina kasutasin seekord aiast nopitud värsket tilli! :)
Maitseid Kõigile |
Maitseid Kõigile |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar