Populaarsed postitused

teisipäev, 2. juuni 2015

Koorene kana-singi pasta

Lihtsalt ja kiirelt valmiv pasta on õhtusöögiks hea idee neile, kellel pole aega ja tahtmist kaua kokata. Võtab aega maksimaalselt pool tundi ja väga hõrk ning samas ka rammus ja kõhtutäitev õhtusöök ongi valmis! Meie pere üheks lemmikuks on kujunenud just see pasta, olen seda teinud juba tegelikult väga pikka aega ning nüüd mõtlesin jagada seda ka oma blogis! :)


Maitseid Kõigile
Vaja läheb:
  • 250 g või rohkem täistera pennesid
  • u 400 g kanafileed
  • paar viilu talumehe peekonit
  • u 50-100 g suitsu-keedusinki 
  • 250 ml 10% koort
  • 1 karp murulaugu merevaiku
  • 150 g riivitud juustu
  • sool,pipar, õli
  • maitseürdid (mina kasutan ürdiaia segu)
Valmistamine:

Pane pennede jaoks vesi keema ja keeda vastavalt pakendil olevale kirjale ning lisa ka veidi soola ja õli vette. Tükelda kanafilee ning prae kergelt läbi, maitsestades soola, pipra ja kanamaitseainega. Kui kana on juba enamjaolt praetud, lisa peekoni ribad ja singitükid ning prae koos nendega läbi. Kui penned on keenud, kurna ära ja sega penned kana ning singi hulka. Lisa pasta maitseaine ning ürte natuke, vala hulka koor ning merevaik ja sega läbi. Lase madalal kuumusel haududa, et maitsed saaksid sulanduda ja viimasena lisa peale riivjuust. 

Serveeri kas kirsstomatite või aiast leiduvate maitsetaimedega, mina kasutasin seekord aiast nopitud värsket tilli! :)

Maitseid Kõigile
 
Maitseid Kõigile

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar