Maitseid Kõigile |
- 500 g kanafileed
- 4 spl magusat tšillikastest
- 2-3 spl mett
- 3 spl ketšupit
- 2,5 spl sojakastet
- 1 spl vett
- seesamiseemneid
Tükelda kanafilee ning prae kergelt õlis läbi, et oleks ilusti küpsenud ning pruunikas. Maitsesta kindlasti soolaga. Tee kaussi kaste, selleks sega tšillikaste, ketšup, mesi, sojakaste ning vesi. Vala kaste teisele pannile ning kuumuta. Kui kanatükid on läbi küpsenud siis kalla kana kastmesegule peale ning sega ja kuumuta läbi. Kui oled taldrikule pannud, siis raputa ka seesamiseemneid peale. Muidugi võib neid ka kuumutamisel juba natuke lisada.
Serveeri kas riisiga või muna/riisinuudlitega.
Maitseid Kõigile |
Maitseid Kõigile |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar