Populaarsed postitused

neljapäev, 20. november 2014

kana mee-, ja tšillikastmes

Hiinapärane roog on hõrguks õhtusöögiks suurepärane! Väga-väga mõnusa mekiga toit, mille peamiseks maitseks tulebki selline magus-hapu mesine tšilli esile. Kindlasti tasub proovida neil, kes fännavad hiinakaid (hiina restoranid), kus sellised maitsed on väga tavapärased. Ise tehes on aga hoopis omapärasem maitse :)

Maitseid Kõigile
Vaja läheb:
  • 500 g kanafileed
  • 4 spl magusat tšillikastest
  • 2-3 spl mett
  • 3 spl ketšupit
  • 2,5 spl sojakastet
  • 1 spl vett
  • seesamiseemneid
Valmistamine:

Tükelda kanafilee ning prae kergelt õlis läbi, et oleks ilusti küpsenud ning pruunikas. Maitsesta kindlasti soolaga. Tee kaussi kaste, selleks sega tšillikaste, ketšup, mesi, sojakaste ning vesi. Vala kaste teisele pannile ning kuumuta. Kui kanatükid on läbi küpsenud siis kalla kana kastmesegule peale ning sega ja kuumuta läbi. Kui oled taldrikule pannud, siis raputa ka seesamiseemneid peale. Muidugi võib neid ka kuumutamisel juba natuke lisada.
Serveeri kas riisiga või muna/riisinuudlitega. 

Maitseid Kõigile
 
Maitseid Kõigile

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar