Maitseid Kõigile |
Vaja läheb:
- 600 ml rõõsk koor 35% (3 väikest pakki)
- 1 purk kondenspiima (kui ei taha nii magusat võib kasutada pool purki ehk 150 g kuskil)
- 200 g daimi shokolaadi (mina kasutasin Milka daimi shokolaadi - 2 tahvlit)
Vahusta koort nii kaua kuni pole enam vedel ja moodustuvad teravamad tipud ning sega juurde kondenspiim. Vahusta uuesti kergelt läbi. Shokolaadiga võib teha nii, et purusta pool shokolaadist väikesteks tükkideks ja sega juurde segule ning poole võib sulatada ja segada samuti juurde. Kuidas ise soovid!:) Pane sügavkülma kuskil 4-5 h külmuma ja peale seda ongi valmis! Karamellikaste sobib ideaalselt peale kaunistuseks!
Maitseid Kõigile |
Maitseid Kõigile |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar